Yomie, de One-stop-shop

Ontzorgen van onze klanten

Yomie is dé one-stop-shop voor op maat gemaakte oplossingen in legale muziek en digital signage (of beeldschermcommunicatie).

(Horeca) zaken, bedrijven, organisaties en overheden kunnen bij Yomie terecht voor een complete suite aan op maat gemaakte oplossingen om de sfeer, de beleving én de gastvrijheid en de (interne en externe) communicatie te optimaliseren.
Kortom, Yomie wil jou als klant ontzorgen door op maat gemaakte oplossingen te bieden die de algehele sfeer en beleving (in jouw zaak, bedrijf, organisatie of overheid) versterken.
Met een combinatie van innovatieve muziek- en digital signage-software biedt Yomie een alles-in-één oplossing om de totaalbeleving van je bezoekers te transformeren en te versterken.
De toepassingen inzake beeldschermcommunicatie zijn grenzeloos.


Wij bieden een breed scala aan innovatieve software- en hardware-oplossingen die naadloos integreren én perfect aansluiten op de behoeften van jouw zaak, bedrijf, organisatie of overheid.
Met onze eigen software en zorgvuldig geselecteerde en zelf ontwikkelde hardware garanderen we een geïntegreerde en betrouwbare oplossing voor diverse zakelijke uitdagingen.
Onze expertise omvat het volledige spectrum, waardoor we een naadloze oplossing kunnen bieden die perfect aansluit op de behoeften van onze klanten.
Met onze innovatieve en gebruiksvriendelijke software voor muziek en digital signage verbeter je de sfeer en de gastvrijheid, wat bijdraagt aan langere verblijfstijden van bezoekers en het verhogen van je omzet.


Onze oplossingen zijn geschikt voor alle sectoren, organisaties en overheden die hun interne en externe communicatie willen versterken via digitale informatieschermen.
Kortom. Yomie wil jou als klant ontzorgen door op maat gemaakte oplossingen die de algehele sfeer en beleving (in jouw zaak, bedrijf, organisatie of overheid) versterken.

nl_NLDutch
Scroll naar boven