Verhoog je omzet met digitale- en dynamische menuborden

Uiterst geschikt voor frituren, broodjesbars, koffieshops, …..

Creëer beleving met een dynamisch ontwerp op maat

Beleving is cruciaal om je te onderscheiden van andere horecabedrijven. Met digitale menuborden til je de professionaliteit van je zaak naar een hoger niveau en laat je zien dat je met de tijd meegaat. Op een mooie manier kunnen klanten de producten zien, wat zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de aankoopbeleving. 

In no-time aanpassingen doen

In een handomdraai – met je smartphone, tablet, laptop of computer – kun je eenvoudig je prijzen en assortiment wijzigen. Met slechts een paar klikken breng je acties of berichten direct in beeld en pas je van op afstand je presentaties aan. Profiteer van de nieuwste technologie van digitale menuborden, altijd actueel en up-to-date. 

Verhoog je omzet

Wist je dat onze klanten tot 50% meer omzet genereren dankzij onze digitale menuborden? (*)

Verhoog je omzet door specifieke producten uit te lichten, waardoor je klanten worden gestimuleerd om deze vaker te kopen. Zo kun je producten met een hogere marge prominenter in beeld brengen.  
Onze resultaatgerichte digitale menuborden hebben hun effect bewezen. 
(*Getest en gevalideerd bij een selectie klanten, waarbij de omzet specifiek is gemeten voor bepaalde producten.) 

Een betrouwbaar systeem & stevige hardware

Onze (in-house geproduceerde) hardware en (zelfontwikkelde) software vormen een solide basis voor een robuust systeem. Alles is naadloos op elkaar afgestemd en we monitoren dagelijks of alles naar behoren functioneert. Met twee back-up servers kunnen we een uptime van 99,98% garanderen voor onze applicatie. Mocht je internet uitvallen? Geen zorgen! Onze hardware onthoudt de laatste versie, waardoor je scherm niet plotseling op zwart zal springen.

Top-Of-The-Line beeldschermen

Onze schermen zijn uitgebreid getest.  Al meer dan 1200 schermen geplaatst in Nederland & Belgie.  

Voor elke situatie hebben wij het juiste scherm:
voor binnen, achter het raam, achter de toog….. horizontaal, verticaal, …. klein, groot….. alsook voor buiten…. 

Persoonlijke service, met duidelijke uitleg

Wij leggen alles tot in de puntjes aan je uit. Kom je ergens niet uit of loop je ergens tegenaan? Neem dan gemakkelijk contact op met je Yomie-contactpersoon.  
Je hoeft geen techneut te zijn om van ons systeem gebruik te kunnen maken, alles wordt stap voor stap uitgelegd. (in onze video’s en handleiding.) 
Graag kijken we samen met jou hoe we het meeste resultaat kunnen halen uit digitale menuborden. Elk zaak vereist een eigen aanpak. Wij geven je gratis advies. 

digimenubox yomie
nl_NLDutch
Scroll naar boven