Yomie standalone player

YOMIE standalone player 400
Standalone player
Een goede keuze voor zaken die alles uit het muziekaanbod willen halen en een volledige controle wensen. Muziek van de hoogste kwaliteit, op maat van je zaak dus. Offline lokale opslag op je harde schijf van honderden nummers, waardoor je nooit zonder muziek komt te zitten. Uitgebreide muziekbibliotheek, gebruiksvriendelijke muzieksoftware met honderdduizenden nummers. Je kunt je eigen afspeellijsten samenstellen en de sfeer in jouw zaak automatisch of manueel aanpassen. Je kunt die eigen lijsten in een muziekagenda inplannen.
Je hebt hier ook een ruime keuze aan populaire live-radiostations….. van Radio 1, Radio 2 ….  over Q-Music en JoeFM …. tot Willy en Klara, ….. maar ook de eigen Yomie Radio’s (= een mix van populaire radiostations), Yomie Radio Nederlandstalig, Yomie Radio Franstalig. De eigen Yomie Radio’s zijn zonder spraak en reclame. Er is ook de mogelijkheid om het radionieuws te activeren en te beluisteren.
Hardware

De Yomie standalone player werkt enkel op een Windows pc.
Dit kan je eigen pc of laptop zijn (contacteer onze technische dienst voor de minimum vereisten).
Deze computer kan je ook in een huurformule krijgen, dan ben je zeker dat de apparatuur voldoet aan de minimale normen om de standalone player ten volle te gebruiken .

yomie standalone player
nl_NLDutch
Scroll naar boven